> klicka i de namnen för att se bilderna <

Söndagen den 30 juli 2006

kl 17.00 - 23.00

i Kungsträdgården

  The Blatte de Luxe Awards Gala, på riktigt!
 

Presentation av varumärket Blatte de Luxe och klädkollektion görs, som man ska, genom en gala - The Blatte de Luxe Awards Gala, på riktigt - Självklart ska den äga rum på den mest centrala plats som finns för alla som vill festa i Stockholm, Kungsträdgården. Kungsan har alltid varit blattarnas torg, redan de första italienska och grekiska invandrarna på 50 och 60 talet tog det öppna torget till sitt hjärta, det närmaste till Medelhavet man kunde komma i Stockholm och så är det än idag.

 

Söndagen den 30 juli i Kungsan alltså! Det är en stor festlighet som äger rum mellan 17.00 och 23.00. Musik och dansprogrammet sys ihop av DJ Salla (från The Latin Kings och Red Line Records) och Patricio Sobrado (ifrån Calle Real). Utdelningen av utmärkelsen görs av Konferencier Sam Carlquist.

  Fiesta blir det. Martin Bentancourt gör en variant av Ghetto Favoriter, DJ Salla har hittat några nya pärlor som aldrig förut har spelat i Kungsan samt redan etablerade artister med Calle Real som Grand Finale.
 

En gala där vi visar hur djävla bra vi är, och självklart, som en bland andra - Rockbjörnen, Guldpalmen, Guldägget, Carnegie Art Award etc. - är detta också en gala för inbördes beundran där alla blattar, blattar by association och sympatisörer ska träffas, festa och prisa sin särart = The Blatte de Luxe Awards Gala, på riktigt!

 

Någon gång mitt på kvällen sker höjdpunkten…vi avslöjar vilka 10 av de nominerade som får utmärkelsen The 2006 års Blatte de Luxe. Vive la différence!

 

Finansiering

Galan är bekostad av FA+ med ett stort stöd ifrån Kungsträdgården Park och Evenemang AB och ett bidrag på 5 000:- ifrån Centrum mot rasism och ovärderliga insatser ifrån Redline Crew, Patricio Sobrado samt vänner och artister som har arbetat ideellt.
Ett havererat arbete med att söka sponsring som räddades i sista stund, gav oss förhoppningsvis goda kontakter för framtiden men ingen utdelning för år 2006.
Vi hoppas att galan till nästa år får det ekonomiska stöd som behövs för att på bästa sätt lyfta fram de goda förebilder som ska prisas!
I år har vi beslutat att ge en summa till Röda Korsets insamling Hjälp krigets offer istället för att ge pristagarna en symbolisk summa.

Tack!

http://www.kungstradgarden.nu/se/pa_gang/nu

http://www.centrummotrasism.nu/

http://www.redlinerecords.com/

http://www.callereal.se/

Ifrån oss

http://www.fa-art.pp.se/

  Tillbaka